Make your own free website on Tripod.com
DIMANAKAN BROTHER RUSLAN KASSIM

Untuk pengetahuan anda semua semasa DS Anwar dan Ruslan Kassim  ditahan.  Mereka dibawa menaiki kenderaan pertama dan ditukar pula kenderaan kedua memisahkan dengan keluarga DS Anwar.
 
Dipertengahan jalan ditukar sekali lagi dengan memisahkan ds anwar dan ruslan kassim menaiki kenderaan yang berlainan. semasa pertukaran berlaku ruslan kassim telah ditendang bertubi tubi oleh 2 orang anggota polis. Kemudian ditumbuk
 
Dibahagian depan belakang kepala sambil menjerit "haa ni dia polis israil" sehingga tersandar di dinding trak.
 
Kemudian ruslan diheret dan terus menendang ruslan merangkak masuk kedalam trak. setelah sampai kedistinasi sekali lagi ruslan dibelasah 3 suku nyawa. kejadian ini telah diketahui oleh pehak askar lalu diminta kpn menjelaskan kejadian ini tetapi mereka enggan alasannya beliau masih didalam siasatan.
 
Untuk pengetahuan umum kpn tidak berani menunjukkan kepada kita keadaan Ruslan yang sekarang ini dalam keadaan tenat. mari kita ramai ramai pada hari ini mencabar pehak polis mengesahkan keadaan ruslan yang sebenar.
 
Pada hari jumaat yang lalu kpn mengadakan taklimat kepada pegawai-pegawai  askar dan ketua ketua pengarah. taklimat itu disampaikan oleh kpn sendiri. Malangnya taklimat tak ubah seperti berita didalam utusan.  Sebilangan besar yang hadir tidak dapat menerima kerana kata mereka sangat longgar dan mengelirukan.
 
Oleh kerana yang hadir menunjuk rasa tidak puas hati lalu kpn mengambil keputusan menghantar sepasukan penyiasatdari bukit aman menggelidah mindeff mencari maklumat reformasi pada hari sekali lagi polis telah mencabar kewibawaan polis army.
 
Kononnya pihak askar tidak cekap mengendalikan penyiasatan. kpn tidak lagi memberi kepercayaan kepada ketua turus angkatan tentera dan pegawai pegawai tinggi army teruma sekali pasukan komando yang rela mati  mempertahan ugama islam dari dipermain mainkan.
 
KPN rasa amat tertekan dan bimbang kerana pegawai askar lebih kuat keimanan mereka, disiplin yang tinggi dan berjiwa rakyat. sesungguhnya tidak ada pegawai pegawai yang berani menerima rasuah atau boleh dipergunakan untuk kepentingan orang orang tertentu.
 
 
 

Ramai guru guru agama yang bijaksana tidak dibenarkan memberi ceramah didalam tv. inilah yang digeruni olih mahathir mohamed putty ( nama sebenar) dan rahim. askar akan mengambil alih pemerintahan sekiranya pm tidak dapat menyelesaikan kes ini pada bulan depan.
 
Komando juga akan bertindak memaksa pm meletak jawatan sekiranya anwar tidak dibebaskan. sama samalah kita berdoa semoga ruslan kassim dan sahabat sahabat kita yang lain dilindungi allah dan mendapat pembelaan. sebagai lanjutan kita bergerak mempertahankan keadilan disini saya menyeru kepada semua penyokong ds anwar ibrahim
 
Mengambil bahagian memberi sumbangan dengan fotostat risalah yang dirasakan perlu sebanyak rm 2 hingga rm5 dan poskan kepada sahabat kita yang berada jauh dikampong. semoga dengan sokongan mereka kita akan  bertambah kuat.
 
Pukul 3.00 ptg tadi saya ada mendapat borang keluar dari menjadi ahli umno beramai ramai yang diedarkan
 
Oleh penyokong ds anwar diperkarangan masjid kampong baru kandungan borang itu meminta kita semua mengisi nama dan nombor keahlian serta lain lain maklumat brtujuan untuk keluar beramai ramai dari  pertubuhan UMNO.  Borang itu juga akan diserahkan pada hari dan masa yang ditetapkan secara serantak diseluruh Malaysia pada pandangan saya, adalah amat bertepatan kita.
 
Sama sama keluar dari ahli umno sehingga ds anwar dibebaskan diberikan keadilan dan jawatan asal beliau. Kita tidak mahu lagi tipu dan diperbodoh bodohkan olih pemimpin yang tidak bolih dikawal lagi kejahatan mereka.
 
Perhimpunan pemuda dibukit jalil Hishamuddin telah mengarahkan proksi proksi beliau mencetak risalah yang kononnya risalah itu meminta penyokong anwar pergi  beramai ramai bertujuan '''''''' booooo penyokong pm. tetapi tujuan  sebenar risalah itu dikeluarkan untuk mengumpul lebih ramai orang. Kerana mereka bimbang kedatangan pemuda tidak seperti yang dijangkakan.  Sama samalah kita tunggu arahan pergerakan reformasi.
 
Yes, the question is, WHAT has happened to RUSLAN KASSIM? He is a diabetic and if not allowed medication or medical treatment could be in imminent danger (other than the imminent danger to his person of knocking into the door, slamming himself onto the wall  and falling onto the floor).